Malaga

March 25, 2019

Jeg reiste på pressereise til Malaga.

Slik bestiller du kaffe i Malaga

Folk fra Malaga har opplevd å bestille mitad, entrecorto, shadow eller cloud på reise andre steder i Spania eller i Paris og London. Ingen andre enn folk fra Malaga forstår det interne kaffesystemet. Navnene stammer fra Café Central, og de fleste i Malaga bruker det. 

Menyen er vakkert tegnet inn i flisene både i murveggen på ytterveggen, og på veggen inne i den historiske cafeen som ligger på torget Plaza de laConstitución. Cafeen har tradisjoner tilbake fra omkring 1910, men i etterkrigsårene lagde eieren Don José Prado Crespositt eget kaffesystem. 

 

Les mer om kaffe i MALAGA her.

 

 

KAFFEGEEK

Her finner du relevant fagstoff om kafferelaterte emner sammen med uhøytidelige skråblikk på de litt mer spesielle kaffeopplevelsene som av og til dukker opp. Vårt mål er å være en informativ, spennende og underholdende kanal for kaffestoff.

Nettstedet er finansiert av Norges ledende kaffeselskap, Joh. Johannson Kaffe AS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Love
Please reload

Kaffepause i Aarhus

December 30, 2019

God kaffe fra Guadeloupe

December 18, 2019

1/15
Please reload

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon