Tour de France på Lekter'n

March 11, 2017

Som kvinne er jeg mer opptatt av høye hæler enn sport, men det er noe med Tour de France. Sendingene viser vakker natur, veltrente kropper og rytterne viser kunnskap om mer enn tempo og fart. Og siden det er Frankrike det dreier seg om kan det umulig skade å ta et aldri så lite glass med champagne under sending. Lekter'n viser TDF på storskjerm og her kan jeg sitte blandet andre interesserte å se på hvordan lagene posisjonerer. Tenker litt på at jeg burde smake meg gjennom Tour de France, da vil jeg smake mange deilige viner og forhåpentligvis lære noe om Frankrike av Kaggestad&Paasche på TV2..

 

 

 

 

 

 Lekter'n er en institusjon i Oslo og etter tre ti år på Aker Brygge er det fortsatt mange unge mennesker som har dette som sin første sommerjobb.

 

 

 


I anledning Tour de France har jeg funnet meg en ny mann. @jarletopgun har konkurranse av min favoritt franskmann. Begge er hårete og like kosete, og jeg klarer ikke å la være - så begge er med meg i senga også.


Gizmo, fransk bulldog og Lekter'n hund under Tour de France og @jarletopguns konkurrent i juli!

Share on Facebook
Share on Twitter
Love
Please reload

Kaffepause i Aarhus

December 30, 2019

God kaffe fra Guadeloupe

December 18, 2019

1/15
Please reload

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon