Solstrand hotel

April 5, 2017

Etter et døgn på Solstrand Hotel i Os ved Bergen har jeg funnet et paradis på jord. Stedet er drevet av samme familie i generasjoner. Nå er det Pernille Schau-Larsen som er hotelldirektør. 

 

 

Vi la den halvårige strategisamlingen for selskapet her, og ble møtt av hotelldirektøren og fikk omvisning. Huset er fra 1800-tallet med et obligatorisk bygg fra 70-tallet i betong, men godt skjult bak okergul kledning

 

Pernille har tatt over etter moren sin, og det er tydelig at det er kvinner i ledelsen. Visjonære kvinner som tenker langsiktig og forvalter en kulturarv på vegne av fremtidige generasjoner.

Her er menneskene i sentrum. Både gjester og medarbeidere. Alle ansatte smiler og virker trygge på jobb. Her er det like mye hotelldirektøren som rydder uteområdet som gartneren. Servicen er fantastisk. Det er personlig service, og omtenksom service. Det virker som det ligger en omtanke bak hver handling. Fra å sørge for at alle vi fikk ulike rom med ulik utsikt til blomstene og frukten på rommet. De ansatte er høflige, de smiler og de bryr seg om meg.

 

paanlegget er nordisk og delikat, her er alt forberedt ned til minste detalje - håndkleet er varmt og lysene er tent i alle rom.

Maten var fantastisk, og dessertbordet imponerte en kresen Administrerende direktør. Vi ble så imponert over suksessterten at til og med ba om oppskriften. Og gleden var stor når vi fikk den fordi den deles bare ut til gode venner.

 


En natt på Solstrand kan anbefales for å oppleve ekte service og ekte kjærlighet for gjestene. Jeg skal helt klart tilbake med @jarletopgun - han kommer til å elske å hoppe ut i den iskalde Bjørnefjorden en tidlig morgen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Love
Please reload

Kaffepause i Aarhus

December 30, 2019

God kaffe fra Guadeloupe

December 18, 2019

1/15
Please reload

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon