Pavlova by Restaurantdronningen

March 11, 2017

En av mine favoritter er pavlova kake. Det sies at historien bak kaken startet med den russiske prima ballerina og koreograf Anna Matveyevna Pavlova turnéer til Australia og New Zealand. Begge land påstår at de har oppfunnet oppskriften som en hyllest til Anna Pavlovas ynde og marengslignende skjørt. Uansett hvem som har laget oppskriften er det lite som kan slå marengs, krem og bær.

 

Marengsbunn:

 

 

4 eggehvite

1/2 ts salt

250 g sukker

2 ts maisenna

1 ts hvitvinseddik

Pisk til marengsen er stiv (ca 10-12 minutter)

Steks i 60 minutter på 140 grader

Avkjøles

Krem:

2,5 bokser med laktosefri fløte (den gir en mer fløyelsmyk konsistens)

Vaniljestang/sukker

Vaniljekrem

Bland alt til en passe stykk krem - ikke for bløt, ikke for myk:)

Legg kremen på bunnen

Pynt med bær i alle farger

Sist, men ikke minst - nyt!

God helg!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Love
Please reload

Kaffepause i Aarhus

December 30, 2019

God kaffe fra Guadeloupe

December 18, 2019

1/15
Please reload

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon