Søk
  • Tove M Taalesen

Langley Resort Fort Royal Guadeloupe

Jeg samarbeider med reiseselskapet Langley.

Leter du etter en Karibisk øy med øde strender, palmesus og vannaktiviteter? Et sted du kan "lade batteriene", men samtidig komme hjem med nye opplevelser i minneboken?

Langley Resort Fort Royal er et ekte ferieparadis på Guadeloupe. Hver morgen våknet jeg til den magisk karibiske soloppgangen med kaffe på sengen. Det er enkelt å være gjest på Fort Royal. Det er enkelt å glemme hverdagen, og la seg rive med av den karibiske rytmen. For det er noe som kalles: "island life. Det betyr å leve livet litt saktere enn vanlig, og ta dagene som de kommer. Alt må ikke planlegges!

Fort Royal passer for alle. Om du reiser alene, er et par eller generasjonsferie. Ønsker du en aktiv ferie kan du velge mellom yoga, SUP, tennis og snorkling. Du kan gå lange turer i regnskogen, eller besøke Guadeloupes aktive vulkan. Resorten er også for hele storfamilien med tre strender, og gratis aktiviteter i hotellets Sail & Surf senter.

Noen ganger er det lov å hvile ut på behagelige solsenger i solnedgangen, uten dårlig samvittighet - de karibiske øyene er som skapt for det!

Jeg drømmer meg allerede tilbake til rolige ettermiddager med en god bok, og bølgeskvulpet ved strandbaren.

På resorten kan du velge mellom å bo i bungalower, eller i den moderne hotellbygningen. Om det er en ting Langleys hoteller er kjent for så er det god mat. Jeg hadde alle måltidene inkludert, og gledet meg til frokost, lunsj og middag. På Fort Royal er det buffet hver kveld, og kokkene står bak det åpne kjøkkenet og lager mat på bestilling fra dagens meny. Hver dag er det en ny hovedrett, varm pasta og restauranten har egen pizza-kokk. Mine favoritter var selvfølgelig det bugnende dessertbordet, som hver eneste dag imponerte med nye varianter. Franske og karibiske smaker i en god blanding.

Gode tips for reisen til Guadeloupe:

Du kan drikke vannet fra springen, og sparer penger og miljøet.

Du bruker Euro som valuta.

Fransk er hovedspråket på øya.

Svensk er hovedspråket på hotellet.

Du reiser til Guadeloupe med reiseselskapet Langley som flyr fra Oslo eller Gøteborg. Det er mellomlanding i Paris, og du blir hentet av en av de ansatte på hotellet i ankomsthallen. Les mer om reiseselskapet Langley her.

#Karibiskperle #Karibien #karibiskøy #guadeloupeisland #ilesguadeloupe #Guadeloupe #reiseselskapetlangley #tenninsturneringmedLangley #langleyliving #reisetips #hotell #HoteliKaribien #LangleyResortFortRoyal #hvemertovemtaalesen #ToveTaalesen #ToveMTaalesen #Tove #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon