• Tove M Taalesen

Her drikker du kaffe på Gardermoen!


Kaffetips Gardermoen

Hvor drikker du kaffe på Gardermoen? Det er mange steder å velge mellom, og lønner det seg å sette seg ned på det første og beste stedet? Her får du mine tips enten du er på Gardermoen for å hente noen, skal reise i Norge eller du skal til utlandet. @

Sjekk mine kaffetips om Gardermoen her.

Du har stått opp altfor tidlig for å rekke flyet ditt, og er kaffetørst. Kanskje lengter du etter en kaffedrink før du går ombord i flyet. Gardermoen har mange tilbud til sulten og tørste passasjerer og det er vanskelig å velge. Ikke sett ned på det første og beste stedet.

Her deler jeg mine favoritter.

Før sikkerhetskontrollen:

W. B. Samson

Du finner ærverdige bakeriet både i ankomsthallen, avgangshallen og på utland.

Her får du ferske bakervarer, påsmurte bagetter og saftige kaker. Jeg blir møtt med et smil hver eneste gang.

Favorittkaffen min her er kaffe latte med helmelk. Jeg er også en av de som elsker å spise croissant til frokost når jeg er på ferie så luksus på tur blir å starte med en nystekt croissant til kaffen her.

Kaffe på W. B. Samson

Innland:

Humle og Malt

Restauranten som serverer burger med et smil hevder å ha flyplassens beste kaffe. Jeg ble overtalt til å bestille en ordinær svart kaffe. Den hyggelige servitøren overtalte meg til å smake på husets ”hjemmelagde” sjokoladeboller med bringebær. Servitøren hadde rett, kaffen smakte godt. Den ble også servert i flyplassens lekreste kaffekopper.

Humle & Malt på Gardermoen

Utland

Haven

Den grønne restauranten som serverer kortreist og økologisk der det er naturlig. Jeg føler meg ekstra sunn når jeg setter meg ned her og spiser en bowl eller smoothie. Cappuccinoen jeg bestilte var økologisk og servert i store kopper som jeg må drikke med begge hender.

Etter tre kopper kaffe er jeg klar for å gå ombord på flyet til London for å finne flere steder å drikke kaffe og spise kake!

London

#kaffeoginteriøriOslo #KaffetipspåGardermoen #KaffepåGardermoen #TravelQueenNorwaysinekaffetips #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #kaffeiOslo #Kaffegeek #kaffegeek #onlinekaffemagasin #writer #Kaffeogreise

97 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle