• Tove M Taalesen

Kaffe og vintage hos Fuglen!


Kaffe på Fuglen

Fuglen i Oslo er tre ting på en gang. Kaffebar, cocktailbar og vintage-butikk. Eierene bak Oslos beste kaffe har også åpnet to kaffebarer i Japan. Slå den! Norske kaffebarer i verdensmetropolen TOKYO.

Det fine med Fuglen er at kaffen er laget med kjærlighet på gode råvarer og du kan kjøpe med deg interiøret om du finner noe du liker. Det betyr også at interiøret byttes ut etter hvert som gjestene tar med seg det de liker.

Vintage-konseptet er interiør fra 50- og 60-tallet med brune skinnmøbler, palisander og design-objekter. Veggene er tapetsert med opprinnelig Biri-tapet som er strå limt på lerret.

På kvelden blir stedet til en kul cocktailbar for nabolaget og alle andre som tar turen til Universitetsgata 2.

Kaffe hos Fuglen

Kaffebar om dagen, cocktailbar om kvelden og vintagedesignbutikk i hele åpningstiden. Her kan du kjøpe en kaffe, en cocktail og samtidig kjøpe med deg en lampe eller en vase fra interiøret. Alt av møbler, kunst og pyntegjenstander er vintage fra 50- og 60-tallet. Bærekraftig interiør. Gjenbruk passer bra i disse klimatider.

Husets baristaer serverer alle slags espressodrikker, men du kan også ta med deg kaffe eller te i løsvekt. Hjemmelagd bakverk som skolebrød og boller hører hjemme i en kaffebar i Norge.

Kaffe på Fuglen

For å finne Fuglen må du gå Universitetsgata helt frem til Pilestredet - krysse gaten og i betongklossen rett ved den trafikkerte veien finnes det som kanskje er Oslos beste kaffebar. Om ikke det er imponerende nok har de åpnet i Japan også. Husk det neste gang du besøker Tokyo. To utsalg finnes utrolig nok i verdensmetropolen.

Fuglen i Oslo

På kvelden transformeres Fuglen til en klassisk cocktailbar hvor bartenderne mikser både tradisjonelle og nyskapende cocktails av ferske ingredisenser. Fuglen er også en vintagebutikk, og alt du ser er til salgs: stoler, bord, lamper, servise og pyntegjenstander! Interiøret består i stor grad av skandinavisk design fra 50- og 60-tallet; blant annet finner du fat og boller fra Cathrineholm.

Hvor:

Fuglen i Oslo

Universitetsgata 2, 0164 Oslo, Norway

Fuglen i Tokyo

Tomigaya 1-16-11, Shibuya-ku, Tokyo, Japan

Fuglen i Asakusa

浅草2-6-15, Taito-ku, Tokyo, Japan 111-00

#skribentforkaffemagasin #kaffebarioslo #kaffeioslo #bestekaffeiOslo #FugleniOslo #Fuglen #HvordrikkekaffeiOslo #HerdrikkerdukaffeiOslo #BestekaffestediOslo #vintagebutikkiOslo #kaffeoginteriøriOslo #Oslo #VisitOslo #VisitOslo #visitnorway #RestauranteriOslo #KakeiOslo #Kaffegeek #kaffegeek #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #travelblogger #reisetips #storbyferie #home #cityguide #hvemertovemtaalesen #ToveTaalesen #ToveMTaalesen #Tove #bærekraft #bærekraftigreise #sustainability #sustainabletravel

70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle