• Tove M Taalesen

The Audo er mer enn et hotell!

I samarbeid med VISIT COPENHAGEN.

The Audo

NORDHAVN - her finner du Københavns nye bydel!

The Audo i KØBENHAVN er et nytt konsept som oppfordrer til mer menneskelig samhandling og åpner opp for nye kunst- og design opplevelser. Det er både en hotell-residens, restaurant, kafé, konsept-butikk, bibliotek, "workplace" og eventlokaler.

Her kan du bo i det som må være Københavns mest interessante hus.

The Audo ligger i Nordhavn som er Københavns nye bydel, og utbyggingen er karakterisert som Skandinavias mest ambisiøse byutviklingsprosjekt. Helt ny er ikke bydelen som var en del av Frihavnen i København helt siden slutten av 1800-tallet. På mange måter kan området sammenliknes med Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo.

København er en by uten høye bygninger, og også i Nordhavn er mesteparten av bygningsmassen i tre til seks etasjer, kun brutt opp av enkelte høyhus. Den lave bebyggelsen er i rødbrune toner inspirert av de gamle teglsteinsbyggene, mens høyhusene er lyse.

Nå bygges også metroen ut til Nordhavn, og sykkelstiene er allerede på plass for å sørge for at de som bor der fast, jobber der eller er gjester kan forflytte seg miljøvennlig.

Nordhavn

THE AUDO - her finner du Københavns mest innovative hotellkonsept!

The Audo forener design, arbeidsliv, gjestfrihet og fellesskap i ett. Alt fra sengetøy, håndklær, møbler, servise og bøker kan kjøpes på Audo Concept. Denne konsept-butikken fungerer som et levende galleri, som viser frem både etablerte og nye kreative arbeider blant produkter fra samarbeidspartnerne.

The Audo

Gårdsplassen er koblet til både restauranten og konseptbutikken, og skal gi et vakker utemiljø for arrangementer, møter og "hangouts". Gårdsplassen er designet i to nivåer, og består av både et dekk for uteservering og det er planlagt en minipark med grøntområder. Dette boutique-hotellet fungerer som et levende utstillingslokale som stadig transformerer og tilpasser seg. Da jeg besøkte stedet ble jeg fortalt at visjonen til eierene er å gjøre stedet til et pulserende miljø for både nabolaget og gjestene.

The Audo

Huset har ti rom, så det er ingen grunn til å vente med å bestille en seng. Alle rommene er lyse og rolig med høyt, åpent hvelvet tak. Det er skreddersydde møbler, bøker, kunstverk og fasiliteter. Fargespekteret er inspirert av det nordiske landskapet med St. Leo-malte vegger og varme eikegulv fra Dinesen.

Alle rommene har håndklær og badekåper i økologisk bomull fra Tekla. Du sover i en kontinental king size-seng fra DUX og organiske sengetøy fra Aiayu. Rommet er tilgjengelig med heis i åpningstiden i resepsjonen samt trapper både dag og natt. Resepsjonen er åpen til 18:00, og alle gjestene blir ringt opp på forhånd for å avtale når de kommer til hotellet - for å bli møtt av en av vertene. Absolutt et sted for meg - med frihet til å komme og gå samtidig som alle behov blir dekket på en profesjonell måte. Det blir som å bo hjemme hos gode venner!

The Audo

THE AUDO - her finner du kafeen

Kaféen inviterer gjestene til å sette seg ned for et lettere måltid eller en drink, eller hvis du ønsker det, kan du også ta den med deg. Igjen føles det som å være gjest i et privathjem - uformelt og utrolig stilig!

De tilbyr frokost, lunsj og tapas måltider sammen med et utvalg av varme, kalde og alkoholholdige drikker. Ta med datamaskinen og arbeid i fellesområde eller i biblioteket. Du er også velkommen til å ta med drinken inn i butikken eller sitte på terrassen i gårdsplassen. En ypperlig mulighet til å møte andre kreative mennesker som er på reise. Et besøk her er en opplevelse!

The Audo

The Audo

Les mer om The Audo her

Les mer om København her

Se flere bilder fra mitt København opphold her

#københavn #København #Copenhagen #VisitCopenhagen #featuremevisitcopenhagen #Denmark #Danmark #VisitDenmark #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #travelblogger #TheAudo #Hotell #Hotels #hotelliKøbenhavn #storbyferieiKøbenhavn

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle