• Tove M Taalesen

Europas strandperle på Kreta

Jeg reiste med reiseselskapet Langley til KRETA

Med Langley til Kreta

Kan chartertur til Kreta være noe for meg? Jeg reiste med reiseselskapet Langley til Kreta og fant ut at dette var en perfekt ferie. Sommervarme, god mat, hyggelig hotell og aktiviteter. Jeg fikk prøvd meg på sykketur, jeg spilte bordtennis, tennis og jeg satt under oliventrærne og spiste is. Med Langley kommer du direkte til Kreta fra Oslo, og det passer både som singelreise, som par og med familien. Jeg reiser gjerne tilbake til Almirida Bay på Kreta.

Langley har hotellet Langley Resort Almirida Bay på Kreta og det er første sesongen i år hvor de reiser direkte fra Norge.

Bestill neste tur til KRETA her.

Karibien på Kreta

På Kreta finnes det som må være Europas fineste strand. Etter å ha opplevd paradis på Aruba, St. Barth og Cuba - kan jeg virkelig anbefale deg å reise til Kreta neste gang du trenger sol og strandliv. Elafonisi Beach er like vakker som en hvilken som helst karibisk perle. Stranden har en lagune med langgrunt vann med omkranset av finkornet rosa sand. Det er de rosa skjellene som gir fargen til stranden, og kontrasten med det turkise vannet minner om Karibien.

Fra Langley hotellet Almirida Bay kan du være med bussen som er satt opp av hotellet. Det tar ca to timer, og turen er verdt utsikten du får når du er fremme. Stranden er stor med flere områder med strandstoler du kan leie for en rimelig penge, og selv om det er en populær strand å reise til virker det ikke overbefolket. Blir du sulten finnes det kiosker du kan kjøpe drikke og mat - men ingen restauranter som stjeler strandutsikten. Her dreier det seg om å sole, bade og slappe av. Ta med deg en bok, bikini og et kamera så har du det du trenger. Med Langley ble vi hentet etter fem timer og kjørt direkte tilbake til hotellet. En enkelt måte å komme seg frem og tilbake fra en en av de vakreste strendene jeg har vært på.

Bestill tur til Kreta her

#Kreta #charterturtilHellas #Hellas #almiridabay #tenninsturneringmedLangley #reiseselskapetlangley #langleyliving #strandliv #verdensfinestestrand #karibiskestrenderiEuropa #sommer2019 #tipsforsommerferien #reisetips #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #sustainabletravel #travelblogger #hvemertovemtaalesen #ToveTaalesen #ToveMTaalesen #Tove

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle