• Tove M Taalesen

Med Langley til Kreta

Jeg reiste til Kreta med reiseselskapet Langley

Til Kreta med reiseselskapet Langley

Kan chartertur til Kreta være noe for meg? Jeg reiste med reiseselskapet Langley til Kreta og fant ut at dette var en perfekt ferie. Sommervarme, god mat, hyggelig hotell og aktiviteter. Jeg fikk prøvd meg på sykketur, jeg spilte bordtennis, tennis og jeg satt under oliventrærne og spiste is. Med Langley kommer du direkte til Kreta fra Oslo, og det passer både som singelreise, som par og med familien. Jeg reiser gjerne tilbake til Almirida Bay på Kreta.

Med Langley til Kreta

Med Langley til Kreta

Hotellet heter Langley Almirida Bay og ligger i en lett skrånende olivenlund med utsikt mot bukten. Fra rommet hadde jeg panoramautsikt til den pudderrosa solnedgange. Hotellet er sjarmerende med svensktalene personalet og norsk manager. Det er bare en kort spasertur gjennom den lille landsbyen før du kan sette bena i solvarm sand på stranden og kaste deg ut i Middelhavets herlige bølger.

Rommene er klassisk greske og utstyrt med klimaanlegg. I tillegg byr balkongen på magiske solnedganger når den myke, varme kvelden faller på. Hotellets restaurant ligger på den store terrassen, og serverer frokost, lunsj og middag. Vi hadde halvpensjon inkludert og maten er inspirert av lokale tradisjoner. Hver kveld serveres tre retters middag og en deilig frokostbuffet. Snacks, iskrem og forfriskende drikke får du i bassengbaren.

Det er første gang i år at Langley flyr direkte til Kreta fra Oslo.

Reiseselskapet Langley satser på charter med fokus på god mat og aktiviteter. Jeg som vanligivs reiser individuelt satte pris på det store aktivitetstilbudet som hotellet hadde satt opp. Her kunne vi velge mellom sykkelturer, gåturer, båtur med piratskip og kokkekurs. Aktivitetslederne organiserte også vannaerobic, funksjonell trening med yoga og joggetur på morgene.

Torsdagen var det Almirida Open - en tennisturnering og i finalen var det Norge mot Sverige. Denne gangen vant svenskene, men vi lover å slå dem ved neste korsvei.

Til Kreta med reiseselskapet Langley

Vil du reise med reiseselskapet Langley kan du bestille tur på deres hjemmeside som du finner her.

#Kreta #reiseselskapetlangley #langleyliving #Hellas #charterturtilHellas #Chaterturmedaktiviteter #hotellerisyden #sydenferie #sommerferiemedbarn #tenninsturneringmedLangley #reisetips #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #sustainabletravel #travelblogger #traveltips #travelqueennorway #slowtraveling #hvemertovemtaalesen #ToveTaalesen #ToveMTaalesen

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle