Søk
  • Tove M Taalesen

Noma fra Drammen

Jeg er sponset med produkter fra Noma.

NOMA er selskapet fra min hjemby Drammen som selger hårbåndene alle vil ha. Trine Nilsen har suksess med bunadsklyper, hårbånd og perlespenner. Hun har en evne til å spotte trender fra hele verden og ta dem med hjem til Norge. Jeg heier selvfølgelig på Trine, og tok med meg hennes produkter til Ecuador. De var med til jungelen, til Galapagos og til og med som tilbehør i en fotoshoot for et av de mest populære hotellene ved stranden i Ecuador.

Noma er selskapet til Trine Nilsen fra Drammen - hun har vært en av de mest populære frisørene i byen. Nå er hun kvinnen bak det populære merket NOMA md produktene som alle vil ha! Hun er også den jenta vi alle ønsker å være - hun er pen, suksessrik og utrolig sympatisk. Alle som møter Trine blir betatt av hvor imøtekommende og generøs hun er. Slike damer vil jeg samarbeide med, og jeg heier selvfølgelig på hennes suksess! Jeg er stolt samarbeidspartner med NOMA, og bruker produktene så og si hver eneste dag.

Solnedgang på Galapagos med Noma sitt oransje hårband

NOMA selger nydelige bunadsklyper, perler, hårbånd, hårbøyler, skjerf og fargerike jakker. Hun reiser selv verden rundt for å finne produkter som passer til serien sin, og jeg liker å følge Instagrammen hennes fordi hun gjerne viser "behind the scenes" når hele kontoret står på hodet etter varelevering. Det blir så nært og personlig, og alt er ikke perfekt. Det som er perfekt er produktene som passer til hverdags, fest og på reise. Jeg hadde med meg hårbånd til Ecuador og brukte dem både på stranden, og til festmiddagene til kvelds.

Galapagos med Kicker rock eller Leon Dormido (løven som sover) i bakgrunnen. Og hårbandet fra Noma.

I Ecuador gjorde jeg en fotoshoot for et av de mest kjente strandhotellene, og først hadde jeg ikke tenkt å "låne" bort noen av NOMA produktene, men etterhvert som jeg tok bilder så jeg det manglet noe og hentet hårbåndene fra NOMA - og resultatet ble veldig fint. Fargene popper godt frem i det fantastiske lyset på Hotel Palamzul, og middagen i solnedgangen var en perfekt avslutning på en fantastisk fotoseanse.

Produktene fra NOMA får du kjøpt her

Vil du reise til Ecuador? Ta kontakt med Galapagos Reiser her i Norge.

#NOMA #nomanorge #hotelliEcuador #Ecuador #ecuador #hotelIEcuador #strandliv #mote #fashion #hårbånd #drammen #Visitdrammen #Galapagos #haugancruises #galapagostravel #galapagostravel

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon