Søk
  • Tove M Taalesen

Fotoshoot i regnskogen

Reklame - jeg reiste med flyselskapet KLM og Ecuadors turist-ambassadør i Norge, Jessica Meza. For booking av reise til Ecuador kontakt Galapagos Reiser)

Ecuador er kontrastfylt med høye fjell, vakker kystlinje og regnskog. Quito er på Unescos verdensarvliste, og er verdens høyest liggende hovedstad. Fra Quito reiste jeg til Coca, og ut på en av sideelvene i Palma. Etter fire timer i båt og kano ble jeg ønsket velkommen til eco-lodgen La Selva. Eiendommen er bygget på naturens prinsipper og som gjest bodde jeg tett på naturen - uten vinduer. Lyden av insekter og fugler som sang, duften av våt jord og regnet som falt på natten og bevegelsene fra apenes lek i tretoppene fikk meg til å føle meg som en del av naturen uten å avbryte dens naturlige dynamikk.

Regnskogen gir liv til millioner av mennesker og kanskje så mye som 80 prosent av landjordas dyre- og plantearter. Bli med til de dype skogene i Ecuador. La Selva er en eco-lodge som setter naturen foran menneskene, men som lar oss som gjester få nærheten til mangfoldet rundt oss. Giftige frosker, små dødelige maur og et biomangfold uten like.Ingen skog i verden er så gammel, kompleks og mystisk som regnskogen. Og Amazonas er den største, mest myteomspunne og berømte av dem alle. Sør-Amerikas grønne teppe er rett og slett juvelen i kronen. Hva gjør jeg på en regnværs dag i regnskogen? Finner frem den røde kjolen for å vise hvor grønt alt rundt meg er, og for å ha det gøy. For å reise handler om å være tilstede her og nå, og leve sammen med de man møter underveis.

Så hva gjør man en tidlig morgen i regnskogen når det regner for mye til å gå ut på nye eventyr? På med en rød kjole og gummisko - reise er også ha det gøy sammen med menneskene man møter underveis. Så med god hjelp av min nye venninne til å holde paraplyen over kameraet fikk jeg noen ganske så fine regsnkogsbilder.

Vil du reise til Ecuador? Ta kontakt med Galapagos Reiser her i Norge.

#regnskogen #hotelIEcuador #hotelliEcuador #Ecuador #ecuador #VistiEcuador #amazonas #laselva #ecolodge #bærekraft #bærekraftigreise #sustainability #sustainabletravel #flyklm #klm #reismedklm #reismedKLM #KLM #galapagostravel #galapagostravel #galapagos #rainforrest #biomangfold #fashion

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon