Søk
  • Tove M Taalesen

Solgaranti i Ecuador

(Reklame for hotellet Palmazul i Ecuador)

Jeg reiste til Ecuador med KLM. Flyselskapet som jeg samarbeider med er opptatt av at vi som reiser skal fortsette å reise for å oppleve verden - men, vi skal reise på en mer bærekraftig måte. Nå kan du betale en karbonavgift som kompensasjon for din flytur. Fondet som er opprettet blir brukt til å plante trær i Panama. Prosjektet jobber med å utvikle skogen for å ivareta økosystemet og biomangfoldet.

Les mer om KLM og bærekraft her

På den romantiske stranden sitter det unge forelskede par som ser utover horisonten og den vakre solnedgangen. Den private stranden er et yndet sted for frierier og romantiske brylluper. Den norske eieren forteller om gjester fra hele verden, men særlig den unge trendy ecuadorianske øvre middelklasse gjester hotellet. Hun garanterer sol, og inviterer tilbake på hotellets regning om du skulle oppleve gråværsdager. Så sikker er hun på at solen alltid skinner over den lille landsbyen San Clemente.

På den private stranden nedenfor hotellet har personalet forberedt middag for oss i solnedgangen. For hotellet Palmazul som ligger i den lille landsbyen San Clemente har solgaranti. Opplever du mer enn tre dager med gårvær under oppholdet ditt får du invitasjon til å komme tilbake på hotellets regning. Sannsynligheten for dårlig vær er lite, så ikke belag deg på et gratis opphold for her skinner solen nærmest 365 dager i året.

Hotel Palmazul, Ecuador:

Boutique hotell med spa som ligger rett på stranden. Hotellet har svømmebasseng og privat strand med hengekøyer. Her kan du hvile ut, sole deg og lese en god bok. Hotellet er et av favorittstedene for par fra Ecuador for å feire romantisk frieri og bryllup i solnedgangen.

Les mer om hotellet her.

Book din overnatting her

Hvordan kommer du til hotellet:

KLM flyr til Ecuador hver eneste dag fra Amsterdam. I hovedstaden Quito flyr du videre til Manta. På den lille flyplassen tar du taxi til hotellet. Booker du via bookings.com vil hotellet være velvillig til å bestille transport fra flyplassen til hotellet. (taxi i Ecuador er å foretrekke fremfor leiebil. Det er meget rimelig å kjøre taxi og mer trafikksikkert)

Hva kan du gjøre på hotellet:

Hotellet har egen spa-avdeling med ulike terapi alternativer, det finnes en hyggelig restaurant og en bar med deilige drinker. Takterrassen har storskjerm og viser romantiske filmer på kvelden. Bestill middag i solnedgangen på stranden, og er du sammen med kjæresten din er det en ypperlig anledning for å spørre det STORE spørsmålet. Mer romantisk enn dette er vanskelig å finne noe sted i verden.

Kombiner gjerne turen til hotellet med Galapagos eller regnskogen. Les mer her

#solgaranti #Ecuador #ecuador #sanclemente #hotelpalamazul #galapagos #regnskogen #solnedgangiecuador #hotelliEcuador #flyklm #klm #reismedklm #reismedKLM #KLM

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon