• Tove M Taalesen

Bærekraftig mote fra Paris og Ecuador

(Jeg samarbeider med Equinox Ecuador)

Equinox Ecuador

Bærekraftig mote fra Paris møter TravelQueenNorway via Instagram. Sosiale medier åpner mulighetene for samarbeid på tvers av landegrenser. På turen til Ecuador samarbeider vi med selskapet Equinox Ecuador som lager kvalitetsprodukter til det franske mote markedet. Vakkert håndtverk som er laget av kvinner i et kooperativ selges til kresne franske kunder. Kvinnene som lager produktene sitter igjen med sin del av fortjenesten og hvert produkt er håndlaget. Vi gleder oss til å samarbeide med Equinox Ecuador og reiser til Paris for å bli bedre kjent med Gisela og hennes team senere i sommer.

Equinox Ecuador

Sosiale medier kan være ganske fantastisk også ved å knytte mennesker sammen som kanskje aldri uten Instagram ville kommet i kontakt med hverandre. Da jeg la ut bilder på Instagram at jeg skulle reise til Ecuador var det flere som tok kontakt med meg for å vite mer om turen og fortelle om hvor fantastisk Ecuador er. Mange har fortalt meg om menneskene, maten og den helt spesielle atmosfære som dette landet har. Et lite land som grenser til Colombia og Peru, og kystlinje mot Stillehavet. De høye Andesfjellene, den dype jungelen i Amazonas og Galapagos gjør dette landet til et spennende reisemål.

Ecuador

Gisela Cisternas driver selskapet Equinox Ecuador som selger vesker, hatter og tilbehør i den franske motebyen Paris. De vakre håndlagde veskene og hattene er laget av kvinner i Ecuador, og Gisela samarbeider direkte med dem. Slik at alle leddene blir bærekraftig og kvinnene som faktisk produserer varene sitter igjen med sin del av fortjenesten. Kvinnene er organisert i kooperativer som sørger for å holde produksjonen oppe og at kvaliteten holder på det franske markedet. Foreløpig selges produktene bare i Paris, men jeg håper at med tiden vil også vi i Norge kunne kjøpe disse vakre kvalitetsproduktene.

I august reiser jeg til Paris for å besøke Gisela, for meg er det viktig å kjenne de jeg samarbeider med. Jeg vil vite historiene bak for å kunne gi mitt stempel på at dette er gode produkter. På reisen min til Ecuador har jeg med meg denne vakre vesken, og når jeg kommer ned til Quito møter broren til Gisela meg med en spitter ny Pananama-hatt. Bare at broren hennes reiser til hotellet mitt for å overrekke meg en hatt viser meg at dette er seriøse mennesker som virkelig har lidenskap for produktene sine.

Les mer om Equinox Ecuador på Instagram

Equinox Ecuador

Panama hatt er egentlig fra Ecuador

#totebag #fashion #mote #vesker #bærekraft #bærekraftigreise #ecuador #Ecuador #Paris #franskmote #Equinoxecuador #fashionista #passionforfashion #ToveTaalesen #ToveMTaalesen #Tove #Travelqueen #travelqueennorway

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle