• Tove M Taalesen

Retro i Drammen


Kaffekopper hos Retropikene

Drammen er min by selv om jeg ikke bor der lenger. Barndomsbyen vil alltid ligge hjertet mitt nært, og en dag flytter jeg kanskje hjem igjen. Inntil det så besøker jeg den, og blir like glad hver gang. For Drammen er en by som blir penere og penere. Den eldes med verdighet og klarer å fornye seg med tiden. Elvepromenaden, torget og den nye bydelen Grønland har jeg skrevet om før, og denne gangen besøkte jeg Tollbugata. Gaten som strekker seg fra Strømsø torg og nedover mot Rundtom. Gata med et beryktet rykte, men nå fremstår som moderne og hipp. Flere spesialbutikker ligger på rad og rekke, og denne gangen besøkte jeg Retropiken.

Butikken Retropiken har både vintage klær, nytt tøy og interiør. Jeg forelsket meg helt i både de oransje og rosa koppene. De hadde vært perfekte til kaffe her på Tjuvhomen, eller et hvilket som helst annet sted. Boken med husmortips burde jeg kjøpt, for å øve på å være endel av "The housewifes of Tjuvholmen". Tollbugata overrasket meg med små nisjebutikker, kaffebarer og kule restauranter.​

Drammen kan du lett besøke med tog fra Oslo. 30 minutter fra Nasjonaltheateret. Retropiken finner du to minutter fra togstasjonen.

#Visitdrammen #drammen #TravelQueenNorway #Travelqueen #travelqueennorwaysblogg #ToveMTaalesen #ToveTaalesen #Tove #retropiken #Tollbugata #Strømsøtorg

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle