Søk
  • Tove M Taalesen

Sommerturban

Jeg samarbeider med Hege Eldholm.

Jeg elsker å bruke lue hele vinteren, og nå har jeg funnet mitt nye favoritt plagg. En sommerlue som kan brukes både til hverdags og fest. Turbanen er laget av Hege Eldholm fra Sandes. Hun designer og syr på bestilling til kundene. Det er norskprodusert og bærekraftige produkter som lages med kjærlighet.

Jeg møtte Hege på Instagram - og bestilte hodeplaggene fra henne. Hun er en designer som legger tid og omtanke i valg av stoffer for å sy et hodeplagg som er unike og passer til kunden. Prisen ligger mellom 350-450 kroner avhengig av stoffet. Til sommeren vil alle gå med med dette i Norge, tror jeg.

Vil du kjøpe de lekre hodeplaggene?

Send en epost til Hege for bestilling

De superfine turbanene har norsk design og er norsk produsert. Det er Hege Eldholm fra Sandnes som er designeren og som håndsyr de vakre hodeplaggene på bestilling. Jeg møtte Hege via Instagram, og forelsket meg helt og måtte ha et par slike før jeg reiste til Dubai tidligere i år. Alle turbanene er spesiallaget for kunden og Hege velger ut stoffer selv. Hun er opptatt av at fargene skal kle kunden og vi hadde en fin samtale før hun foreslo mønster og farger til meg. Hege er syr til kunder over hele Norge, og når pakkene kommer i posten er de pakket inn med sløyfe. Det var som å få et smykke i posten.

Luene passer til t-shirts og jeans eller til sommerkjolen. Det beste for min del er at de skjuler både grå hår og ettervekst, og det ser ut som jeg har en god hårdag - hver eneste dag.

(etter tilltalelse fra Hege Eldholm)

Heges favoritt reisemål:

Hege er flyvertinne, og elsker å reise. Spania er et av favoritt-reisemålene hennes. Det er enkelt å komme seg dit, og det er nesten alltid sol. Hun har bodd ti år på Lanzarote, og liker den spanske kulturen og væremåten.

Ofte besøker hun foreldrene sine i den spanske byen Estepona som ligger en times biltur fra Malaga. Hun forteller meg at hun våkner opp til løvebrøl om morgenen - mer vanlig i Sør Afrika enn i Spania. Det viser seg at nærmeste nabo for foreldrene er en dyrepark med løver.

Kaffetips i Estepona:

Gamlebyen i Estepona er en labyrint av trange gater og smug. Husene er sjarmerende hvite og lokalbefolkningen setter sin stolthet i å plante fargerike blomster i pottene. Byen har forpliktet seg til å vise kunst og kultur i gatene, og overalt er det skulpturer og veggmalerier av både kjente kunstnere og lokale kunstnere som bor i byen.

Her finner Hege sitt favoritt-kaffested. På torget "Plaza del flores" finnes det flere sjarmerende kafeer, og Hege anbefaler et stopp her. Sett deg ned og nyt dagen med en deilig kopp kaffe mens du nyter livet som passerer forbi.

#turban #hodeplagg #HegeEldholm #ToveMTaalesen #TravelQueenNorway #Travelqueen #ToveTaalesen #Tove #klær #fashion #sommer2019

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon