Søk
  • Tove M Taalesen

Fredagsbrunsj med jentene i Dubai

Jeg reiste på presse-reise til det luksuriøse hotellet Atlantis The Palm, Dubai

"Fridaybrunch"

Fredagsbrunsj på hotellet Atlantis The Palm i Dubai er en opplevelse. Fredag er som lørdag i Dubai, og gjestene kommer pyntet og klar for moro. Gjestene kommer trippende på høye hæler med flotte kjoler, og sine fineste smykker. Det er jentegjenger og guttegjenger, voksne par og nyforelskede unge. Det er moro for alle, uansett alder. Heldigvis er aldersgrensen 21 år, og du må huske å reserver bord på forhånd.

Maten er overdådig presentert, og det du ikke finner her er ikke verdt å lete etter. Det er sushi, nudler, kjøtt og ost. Det er bakverk og kaker i alle farger. Du kan velge frukt eller grønnsaker om du foretrekker den mer fargerike og sunne varianten. Er du veganer eller vegetarianer så bugner fatene av mat som er tilpasset de fleste dietter. Det er rett og slett en opplevelse å vandre fra bord til bord for å finne noe fristende å legge på tallerken. Det er ingen som går fra fredagsbrunsj på Atlantis uten å være mett. Det vanskeligste er å ha disiplin nok til å ta små nok biter av de ulike rettene for å smake på mest mulig.

I barene lages fargerike cocktails med og uten alkohol. Det er en egen buffet for fruktjuice som er nypresset og både smaker og dufter himmelsk. Her er musikken høy og DJ sørger for at rytmene får oss ut på dansegulvet før desserten er servert. Vi danser, ler og har det supergøy. Midt på dagen.

Alt som er moro har en slutt, og det fine med fredagsbrunsjen er at den varer fra 12.30 til 16.00. Da kan man gå tilbake til stranden eller legge seg ved bassenget og det er fortsatt tid til å slappe av før den sene middagen.

Dette er absolutt stedet å reise til om du er på ferie med jentegjengen eller venninnen din. Dere vil kose dere på stranden og nyte avslappende behandlinger i spa. Samtidig kan dere danse og ha det gøy som vi hadde det på "fridaybrunch" - vi møtte amerikanere, franskmenn og jentegjengen fra Kina. Det var en salig blanding av mennesker fra hele verden i alle fasonger. Vi møttes på dansegulvet til fengende rytmer. Selv jeg måtte ta turen ut på gulvet i heftige rytmer sammen med resten av gjestene.

Anbefales!

Atlantis The Palm Dubai

Hotellet er et førsteklasses luksushotell med fem stjerner. Hotellet har en unik beliggenhet ute på den kunstige øya. Hotellet er fra 2008, og er inspirert fra undervannsbyen Atlantis. Det er som et eventyr å være gjest ved hotellet. I alle rom henger det imponerende kunstverk fra tak og vegger som er inspirert av fargene i sjøen.

Selv om det er stort og hotellet nesten er fullbooket så virker det ikke hektisk og stressende. Tvert om. Hotellets gjester har store områder å utforske og det finnes store svømmebasseng områder og muligheten til å bade i sjøen. fra den over 700 meter lange sandstranden.

Hotellet har over tyve forskjellige restauranter å velge mellom, så det er ikke mulig å gå sulten til sengs.

Hotellet passer for barnefamilier, par eller jentegjengen på tur.

Atlantis The Palm, Dubai

Crescent Rd - Dubai

Booking her

#jentetur #Dubai #AtlantisThePalm #hotell #FerieiDubai #Fredagsbrunch #Dredagsbrunsj #Jentetur #Emirates

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon