• Tove M Taalesen

Spektakulære landinger på St. Maarten


St. Maarten

På St. Maarten har en av de mest spektakulære innflyvningene i verden. Øyas flyplass ligger tett inntil bystranden, og hver eneste dag er stranden full av turister som venter på de store maskinene. I enden av rullebanen ligger sandstranda som trekker skuelystne turister som er mer interessert i fly enn badeliv.

På min vei hjem fra St. Barth hadde jeg en mellomlanding på St. Maarten for å ta KLM flyet hjem til Europa. I stedet for å sitte på flyplassen og vente på transfer satte jeg meg i en taxi for å spise lunsj på strandrestauranten og sjekke ut den spektakulære innflyvningen.

En kort biltur senere befinner jeg meg sammen med hundrevis av andre turister midt i sirkuset. Her er det liveband, DJ musikk, samba-dansende lettkledde damer, bleke engelske turister og fulle amerikanere. Her er ingen blyge, og de fleste går rundt i minimale bikinier og badebukser som absolutt ikke skjuler valker og ølmager - mens de nyter store glass med øl og pizza.

Jeg finner meg en fin plass med panoramautsikt til stranden, men det frister ikke å finne frem badetøyet. Jeg nøyer meg med et glass vin og en lunsj bestilling.

Hver dag kommer turister hit for å kjenne på lufttrykket fra de store maskinene som skal lande på den karibiske øya. Det er det komplette kaos med tai-biler, fulle turister og billig lettkledd underholdning.

Moro å ha sett denne stranden, men ikke et sted å anbefale hverken for maten eller bademulighetene.

#StMaarten #karibiskøy #Karibien #flyklm #KLM #reismedKLM #reismedklm

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle