• Tove M Taalesen

WTM Digital Influencer Speed Networking


London

I dag er jeg i LONDON. Jeg er invitert som en av hundre influensere i verden til å være med på WTM Digital Influencers Speed Networking,.

Messen er verdens største reiselivsmesse, og samler bransjefolk fra hele verden.

Her finner du hele verden samlet på et sted. London Excel er er enorm stor, og det er lurt å ha en plan før du kommer hit.

I dag er hundre bloggere samlet i salen, og alle venter spent på at potensielle nye klienter som skal ta kontakt.

Stemningen er til og ta og føle på. Her sitter hele verden på rekke rad. På nabobordet sitter kollegaer min er britisk, italiensk, canadisk og indisk.

Jeg er i kategorien sustainable travel - bærekraftig reise.

Det er spennende å være med på et slikt arrangment og møte kollegaer fra hele verden. Og det store spørsmålet er selvfølgelig - blir det penger av å være her. Tror ikke det, men god markedsføring er det. Det hjelper selvfølgelig på selvtilliten også at flere destinasjoner kommer rett bort til meg - de har rett og slett sittet hjemme og planlagt at det er MEG som er den mest interessante av alle i lokalet.

Er du interessert i reise vil du helt klart bli inspirert til å finne nye reisemål på denne messen. Du kan besøke de store flyselskapene som Qatar og Emirates . Her har de laget mock ups av førsteklasse og business class så du kan teste fasilitetene. Og selvfølgelig stå i kø for å bli tatt bildet av på førsteklasse. For hvem vil vel ikke legge ut et bildet på Instagram av seg selv på første klasse?

London

#WTM #digitalinfluencer #speednetworking #reiseguide #reise #markedsføring

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle