Søk
  • Tove M Taalesen

Yogagirl på ARUBA


Jeg reiser med flyselskapet KLM.

Denne lille Karibiske øya har et stort yoga-miljø. Og er perfekt for deg som er ute etter en aktiv ferie, og som ønsker å lære mer om yoga som treningsform eller som en måte å leve livet på. Kanskje trener du yoga, da vet at det er mer enn selve øvelsene. Øvelsene er bare en liten del av praksisen. Yoga er først og fremst en praktisk, fysisk, mental og åndelig disiplin som anbefaler en personlig praksis som leder til åndelig innsikt. Yoga er helt enkelt et verktøy som gir deg mulighet til å utforske din egen menneskelige natur. Yoga er ikke en religion, og er ikke knyttet til noen religiøse retninger, det handler mer om balanse i livet. Så ikke tro at jeg har blitt religiøs på turen.

På Aruba finner du Yoga Girl, jenta fra Sverige som har over 2 millioner følgere på Instagram. Rachel Brathen gikk rett inn på "New Yorks best seller list" da boken hennes kom ut i 2015. Etter en trøblete oppvekst, og ungdomstid med rus og egoistisk selvopptatthet fant hun seg selv, gjennom meditasjon og yoga. På Aruba fant hun kjærligheten, og flyttet hit og skapte sitt lille imperium. Hun har sitt eget yogastudio - Island Yoga med butikk, online yogatrening og en superpopulær podcast. Hun lever som en bohem eller hippie, og er superpopulær blant amerikanske turister. Hennes samlinger er smekkfulle, og hun har reist verden rundt for å undervise i yoga. Jeg har selvfølgelig fulgt henne en stund på Instagram, og gledet meg til å møte henne på Aruba. Jeg samarbeider med KLM for å oppfylle drømmene mine, og krysse av på "bucketlista". Aruba har stått på listen lenge, og kombinasjonen av KLM + Aruba + Yoga + Yogagirl = perfekt ferie!

Så hva er så fasinerende med denne jenta, tenker jeg her jeg ligger opp ned på yogamatten. Jeg er med på en av hennes samlinger hvor yoga og veganmat er temaet. Hun holder selv yoga-klassen, og med en selvsikker stemme leder hun klassen av superspreke unge kvinner, yoga-turister og meg. Felles er at vi alle lytter til henne, og stemmen hennes med stor respekt, hun har nærmest en heltestatus. Ikke bare her på øya, men i hele yoga-miljøet. Nøkkelen i følge henne selv er å være åpen, ærlig og personlig. Hennes trofaste følgere, følger henne fordi hun deler alle aspektene av livet. Både oppturer og nedturer. Først når hun delte private nedturer på Instagram startet suksessen, i følge boken hennes.

Jeg er fasinert, jeg innrømmer det. Hun har fått til det mange av oss andre bare drømmer om. Men, i møte med henne opplever jeg henne som distansert og kjølig. Og er litt forundret og skuffet over det. Hun som er så varm og nær i sosiale medier. Forklaringen kommer litt senere samme dag - på Instagram. Hun har en dårlig dag. Hun har ikke sovet fordi datteren henne har vært våken hele natten. Hun forteller også at hun sliter med sin egen yogapraksis, og er utrolig følsom nå. Hun forteller til sine 2 millioner følgere at hun gråt under sin egen yogapraksis samme dag, og at det er helt naturlig å kjenne på følelser. Det er godt å gråte i yogatimene, da løses problemene opp.

Kanskje er dette den virkelig nøkkelen til hennes suksess. Dele av seg selv i sosiale medier - og beskytte seg selv ansikt til ansikt. Det skapes en aura av mystikk rundt profilen @yogagirl - og samtidig kan hun være privat, som Rachel Brathen.

Om du vil trene yoga i ferien her på Aruba, så er det enkelt å melde deg opp til en klasse på Island Yoga. Og for deg som er mer interessert i yoga er det mulig å ta instruktørkurs, være med på yogasamlinger og andre events. Når jeg reiser så forsøker jeg å reise mer bærekraftig, det er en av grunnene til at jeg er KLM ambassadør. Selvfølgelig er det ikke miljøvennlig å reise med fly, men KLM tar bærekraft på alvor som et flyselskap. De oppfordrer til å bestille vegetarmat, de kildesorterer, de resirkulerer og de bruker biofuel.

#yogainorge #yogaferie #islandyoga #yogagirl #aruba #flyklm #KLM #reismedKLM #reismedklm

This site is proudly designed by Tove M Taalesen and WIX
  • Gray snapchat Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray Linkedin Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Pinterest Ikon
  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon