• Tove M Taalesen

Rabattkode TRAVELQUEEN


Vil du reise til Korsika? Nå får du minus 1000,- på bestillingen din med min rabattkode: TRAVELQUEEN.

Bestlll her hos Langley Travel

Korsika er vakkert, og perfekt både fo familieferie og venninnetur. Er du glad i å være aktiv så har Korsika brattere bakker enn Norge, perfekt for å sykle - om du er i god form og liker å bli sliten. Skikkelig sliten. Eller du kan selvfølgelig leie en el-sykkel.

Jeg besøkte Ile Rousse tidligere i sommer, og jeg vil så gjerne at du også reiser til Korsika. Fordi det er en fin øy med nydelige strender og deilig mat. Derfor fikk jeg Langley Travel til å lage en rabattkode så når du bestiller til Korsika for å reise nå i år får du minus 1000,- på bestillingen. Rabattkoden er TRAVELQUEEN.

Husk å legg inn rabattkoden med engang du søker så blir det lettere å se prisen. Tilbudet varer frem til og med 10.august.

Har du ikke ennå bestilt sommerferien, eller vil ha en tidlig høstferie så er dette er ganske så godt tilbud til deg.

Vil du lese mer om Korsika og la deg friste til å reise på ferie?

Les mer om strendene på Korsika her.

Eller er du mer interessert i slottsferie.

Reisetips til Korsika

Matmekka på Korsika

#korsika #solferietilKorsika #sykkelferiepåKorsika #charterturtilkorsika #reisetipsforkorsika #innbyggertalletpåkorsika #hvorstorerkorsika #matmekkapåkorsika #bestilleturtilkorsika #hotellpåkorsika #HvorbopåKorsika #badelivpåkorsika #ferietipstilKorsika #strenderpåKorsika #matpåkorsika #hvorkanjegbadepåKorsika

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle