• Tove M Taalesen

Peggy Porschen Cakes i London


Peggy Porchen Cakes

London er full av restauranter og bakerier, og du som leser min blogg vet at jeg elsker kaker og desserter. Særlig om det er pakket inn i pastell med blomster og pynt. I London finner jeg hele tiden steder som fornyer seg og holder seg moderne og trendy. Den byen har alt.

Det er en kunst å fange oppmerksomheten i en by som pulserer av liv. Byen er spesielt kjent for dekorasjoner i vinduene til jul, og mange nordmenn reiser til London på julegaveshopping. De fleste av de har sikkert lagt merke til, og blitt imponert over butikkvinduene. Det har jeg blitt flere ganger. Nå er det "rosa" bakerier som er populært. Jeg har tidligere skrevet om Elan Cafè, og nå Peggy Porschen Cakes.

Peggy Porchen Cakes

Peggy Porschen er kjent for fantastisk gode kaker med mye smak. I tillegg er de kreativt utformet som små kunstverk med blomster og dekorative figurer. For dere som er interessert i bakverk og kaker så er ikke dette nyheter, hun har holdt på siden 2003. Historien sier at hun er en flyvertinne med en genuin interesse for baking. Hun fikk sitt gjennombrudd ved å lage kaker til en fest hos Elton John. Etter det har hun laget kaker for Kate Moss, Stella McCartney’s bryllup og for Madonna. En lang rekke av kongelige og kjendiser er på kundelisten hennes.

Det var en opplevelse å være gjest hos Peggy Porschen. Jeg fikk et nydelig bord på uteserveringen, og kakene kom på bordet og alle var som små kunstverk. Og alle smakte supergodt! Bakeriet har 30 sitteplasser, og det er verdt å stå i kø for å smake på kakene. Om du ikke vil vente på bord, kan du også kjøpe med deg kake og spise i en av parkene i London. Du finner bakeriet i Belgravia, bydelen mellom Westminster og Knightsbridge.

Peggy Porchen Cakes

Opplevelsestur I London med Peggy Porschen Cakes pause:

Kensington Palace

Ta undergrunnen til Queensway. Gå inn i parken, og ta gjerne et besøk inn i selve palasset. Dette er de tidligere hjemmet til Prinsesse Diana, og nå bor begge sønnene hennes her. Slottet er åpen for omvisning, og har en hyggelig bakhage for kaffe. Selve Hyde park er en opplevelse å gå rundt i. Her er det mye å se på, og lei gjerne sykkel så du lett kommer deg rundt. Det er deilig å sette seg på en krakk og bare nyte stillheten midt i en av Europas største byer.

Harrods

Fra Kensington Palace til Harrods er det ca 30 minutter å gå. På veien finner du Londons dyreste adresse å bo; Hyde Park One. Du finner flere store tradisjonelle hoteller, blant annet Mandarine Oriental. Hotellet som akkurat hadde åpnet etter en fullstendig ombygging nå i mai, og måtte stenge etter storbrann.

Harrods er kjøpesenteret "alle" som er i London må besøke. På 1980- og 1990 tallet var dette en av de mest besøkte attraksjonene, og i mathallen kunne du få kjøpe alt - til og med norsk brunost.

Peggy Porschen Cakes

Det tar ca 15 minutter fra Harrods til Peggy Porschen Cakes, og gatene er nydelige å gå i. Her finner du elegante forretninger, ambassader og små parker. Da har du jobbet opp en skikkelig apetitt, og kan bestille deilige kaker med god samvittighet.

Buckingham Palace

20 mintters gange fra bakeriet finner du Dronningens slott. Enten så spiser du kaker på bakeriet eller så tar du med deg til parken og har piknikk der.

CB050FDE-7955-4485-B1576331FC79F0E8-52262619-63F3-480C-8B5B5F14D48D8A81

#bakeriiLondon #weddinginlondon #kanjegreisealenetilLondon #luxuryrestaurantsinlondon #tipsomLondon #reisetipsLondon #Keker #kakeriLondon #instamoments #aromanticbreakinLondon #timeoutlondon #jenteturtilLondon #LoveisintheairinLondon #londonblogger #dettemåduoppleveiLondonnå #lovestoriesinLondon #celebratingloveinLondon #weekendiLondon #PeggyPorschen

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle