• Tove M Taalesen

Amsterdam hotell rett inn på topplisten


Lobbyen

Sentralt i Jordaan finner du mitt favoritt hotell i Amsterdam. Hotellet gir meg følelsen av å være gjest hjemme hos gode venner, med veldig gode manerer. Her finner du kanalene og Anne Franks hus som en av de nærmeste naboer, og etter kort spasertur er du midt i sentrum med Damplatz og gågaten. Med egen økologisk serie til baderommet som dufter deilig av urter og blomster går dette hotellet rett inn på favorittlisten.

Alle rom har ulikt interiør

Hotellet Canal House er helt ny på Hotels.com, og som den første til å legge igjen en anmeldelse så gav jeg terningkast 5 av fem mulige.

I det jeg kom inn døren ble jeg møtt av Lisa, en smilende resepsjonssjef og raskt oppgradert til et veldig hyggelig rom med utsikt til den private hagen som her kalles for "silent garden".

I indre Amsterdam er private hager regulert med lover om at det skal være stille etter klokken 21, kun fuglekvittring er lov.

Hotellet er et boutique hotell med 23 rom, og eies av en prins fra Kroatia. Interiøret er superkult, med design-lamper og møbler.

Hvert rom er innredet forskjellig, og det finnes ingen standardløsninger.

Etter så mange år med jobb innen servicebransjen så vet du hvor viktig det er for meg kjenne at jeg får det litte ekstra. Jeg vet hvor vanskelig det er å få alle til å leverer det som er avtalt, og jeg hvor vanskelig det er å lese gjestene for å finne akkurat denne gjestenes behov. Hver og en som jobber på hotellet eller i restauranten må forstå meningen med sine oppgaver.

På dette hotellet rullerer de ansatte på oppgavene, slik at alle oppgaver blir like betydningsfullt. Alle de ansatte blir går igjennom et treningsprogram for å kunne levere godt til alle gjestene. Sånt imponerer meg, det er så sjeldent. Alle lærer om nærområdene, og hva de skal anbefale gjestene på hotellet. De reiser til og med ut selv for å oppleve attraksjonene så de vet hva de anbefaler. Regner med at du også blir imponert over dette.

Sengene, sengetøyet og putene gjorde at jeg sov som et lite barn, kronen på verket var den deilige koppen med myntete jeg fikk servert på rommet før jeg gikk til sengs. Mynten er fra urtehagen i bakgården, og laget med kjærlighet på kjøkkenet.

Frokost er inkludert

Riktignok koster overnattingen noen kroner mer enn standardhotellene, men her betaler jeg mer enn gjerne litt mer for beliggenheten, inkludert frokost og gjestfriheten. Personalet som jobber der har god kunnskap om lokalområdet, og leste meg godt som gjest. Anbefalingene de gav meg var til meg personlig i forhold til hvordan de leste meg som gjest.

Med sykkel rundt i Amsterdam ble jeg anbefalt både Foodhallen og Museum van Loom. Begge deler var midt i blinken. Resultatet er at jeg sitter igjen med en bedre opplevelse av Amsterdam og jeg opplever at jeg har fått mer igjen for pengene selv om jeg. betalte 1000,- mer for natten. Summen av inkludert frokost, luksusfølelsen på rommet og den personlige imøtekommenheten gjør at det er verdt pengene.

Egen serie til baderommet

Green & Spring

Hotellet har sin egen serie for baderom. Ved håndvasken, på badekarkanten og i dusjen finner du "hjemmelaget" såpe, shampoo, balsam og body lotion. Urter og blomster fra de britiske øyer gir et helt naturlig produkt, uten tilsetningsstoffer.

Alt er håndlaget, og innpakningen er fra resirkulert materialet. Jeg elsker duften, og måtte til og med ta et bad på morgenen for å virkelig nyte de deilige produktene. Flaskene på rommet er ikke til å ta med hjem, men du kan kjøpe dem i resepsjonen.

#hotellfrokost #hotelliAmsterdam #blomstringiAmsterdam #Amsterdam #storbyferie #reisetips #reisetipsforAmsterdam #flyklm #klm #KLM #reismedKLM #reismedklm #flyingblue #royaldutchairlines #citylife #sommerferie #boutiquehotel #hotell #slowtraveling #sustainabletravel #travelstips #wheretotravelin2018

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle