• Tove M Taalesen

Sommer på MOXY Oslo X


Tidlig morgen på MOXY Oslo X

Ofte skjer det mer spennende ting bak scenen, enn i selve reklamefilmen. Jeg fikk være med da hotellet MOXY Oslo X lagde sin sommerfilm. Jeg kan love deg at det var noen morsomme dager, og slitsomme dager. Med en fantastisk familie på fem som statister startet vi dagen 06 om morgenen for å få med oss soloppgangen. Siste shoot var kl 22 på kvelden på dag nummer to, og familien holdt humøret oppe.

Det å lage film høres veldig spennende ut, men jeg kan røpe at det for det meste er å repetere det samme om og om igjen. Samme scene gjøres gjerne fire til ti ganger. Det er sjelden vi har "one take" - og vi kaller det "one take wonders". Deretter er det mye venting, vi venter på filmcrewet, venter på solen eller venter på at teamet skal finne rett location.

Bak kulissene med MOXY Oslo X familien

Moxy Oslo X lager en kampanjefilm for å vise at hotellet også passer som et familiehotell nå på sommeren. Hotellet har perfekt plassering rett ved E6, er 15 minutter fra Gardermoen og 25 minutter fra Oslo. Så er du en familie på vei fra Trondheim, så er det perfekt å stoppe her for noen "hviledager" før dere reiser videre til dyreparken i Kristiansand. Hotellet har stor parkering, rommene er helt nye og sengene får deg til å sove som en prinsesse.

Jeg liker hotellet fordi det er "instagrammable" dvs at interiøret er som laget for kule bilder på Instagram, og du finner et nytt motiv hele tiden.

Om du har familie eller kjenner en som trenger et tips om hvor man kan overnatte godt med barn kan du trygt anbefale MOXY Oslo X, da vi lagde filmen er det i en radius fra hotellet uendelige med aktivitetsmuligheter.

Reisetipsene for hele familien, også mor og far!

Her er noen eksempler på hva dere kan finne på:

1. Ta med piknikk/matpakker fra hotellet og gå tur i marka. Det har alle godt av etter å ha sittet stille i bilen i flere timer.

I Nittedal kommune finner du inngangsporten til Nordmarka med merkede stier, du finner også Varingskollen om du trenger en ekstra utfordring. Den er bratt, men det er godt for kondisen og du blir belønnete med fantastisk utsikt.

2. Er du kunstinteressert ville jeg absolutt tatt meg en tur til Galleri Würth. Du tror kanskje Würth bare er verktøy, men det er også kunst. Eieren av Würth er en av Europas største private kunstsamler, og ønsker at kunst skal være tilgjengelig for alle. Så galleriet er gratis, og du finner 14 gallerier rundt om i Europa. Her er det kunst fra 1800 tallet og frem til i dag. Det er til og med mulighet for at barna kan lage sin egen kunst. En skjult perle.

3. Er du klar for litt akrobatikk i luften, og noen utfordringer for høydeskrekken, så er Høyt og Lavt Lillestrøm et godt valg. Her er det moro for alle barn, i alle aldre.

#Moxyoslox #hotell #hvorskaljegsovenærGardermoen #overnattingoslo #Oslo #norskehotellsomerinstagramvennlige #hotellioslo #familievannlighotelliOslo #Nittedalkommune #Skedsmokommune #OrdførereniNittedal #behindthescene #makingofacommercial #reise #reisetips #somemrferie #sommerferie2018 #2018 #frokost #hotellfrokost #aktivitetsferieieuropa

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle