• Tove M Taalesen

Norsk KLM ambassadør


Som stolt, glad og takknemlig ambassadør for KLM skal jeg det neste året reise verden rundt for å oppfylle min #bucketliste. Som endel av KLM familien skal jeg lære mer om hva dette flyselskapet gjør for å bærekraftig reise. For min del er det viktig at mine samarbeidspartnere tar ansvar for å gjøre sitt ytterste for å redusere slitasjen på jorda vår.

KLM har en sterk satsning på sustainable travel med et eget biofuel program, miljøvennlig flyvask, bruk av biodrivstoff og gjenbruk eller resirkulering av uniformer. Jeg ser frem til å lære mer om hva KLM gjør for miljøet, og gleder meg til møte på hovedkontoret hvor jeg skal lære mer om dette.

#klm #flyingblue #flyklm #KLM #reismedKLM #royaldutchairlines #reisetips #reisetipsfor2017 #hvorskaljegreise #bucketliste #sustainabletravel #sustainable #sustainability #bærekraftigreise #bærekraft #miljøreise

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle