• Tove M Taalesen

Londonhotell rett inn på topplisten

(reklame)

Leter du etter hotell i London for sommerferien, høstferien eller for shoppingturen før jul? London har enormt utvalg av hoteller, og standarden i denne byen er ikke høy. Men, noen ganger opplever man å besøke en perle. Denne gangen har jeg utforsket et helt nytt området av byen, og et helt nytt hotell. Både området og hotellet gikk rett inn på topplisten, Absolutt verdt et besøk neste gang du skal til London.

London

Budsjett-hotell som føles som boutique-hotell

Nå skal du få et tips av meg om et hotell du kan bestille, og lett kommer til å like neste gang du reiser til London. MOXY London Stratford.

MOXY er en hotellkjede som føles som et boutique-hotell, men som er et budsjett-hotell. Resepsjonen likner ikke andre hoteller, i positiv forstand. Her blir du møtt av unge mennesker, som elsker jobben sin. Det ser ut som de har det gøy på jobb.

Det er lounge-stemning, en morsom bar og det føles enkelt, selv alene- å sitte der med en pc eller en bok.

#atthemoxy

MOXY

Alle Moxy hotellene i Europa er nye og rommene er derfor freshe. Som du vet er hotellstandarden i London ikke mye å skryte av, men dette er bedre enn det meste jeg har opplevd i London.

Deilige senger, godt sengetøy og myke håndklær. Frokosten er verdt å få med seg med yoghurt, egg, beans og croissanter.

#atthemoxy

MOXY London Stratford

Denne gangen bodde jeg på Moxy London Stratford. Det tok akkurat 1 time fra Heathrow med "The Tube". Piccadillyline (blå linje) til Holborn, butt til Centralline (rød linje), og når du kommer ut av stasjonen ser du hotellet på venstre side.

Stratford er London Øst. Men, definitivt den kule delen av østkanten. De siste årene er det bygd ut mye i dette området, og det pågår fortsatt.

#atthemoxy

Shopping og uteliv

Er du ute etter shopping har du kommet midt i smørøyet. Det nybygde kjøpesenteret har tre etasjer og strekker seg over flere kvartal. Her finner du alle de store kjedene, men også noen litt mer ukjente for oss nordmenn. For meg virket det også som prisene var litt lavere enn i selve sentrumskjernen. Uteområdene er tilrettelagt med spisesteder som både er ute under tak, og inne. Det er flere spillområder med utesjakk, bowling og en scene for stand up.

#atthemoxy

#hotelsinlondon #hotelleriLondon #hvorskaljegboiLondon #godstandardpåhotelliLondon #hotelscom #reisetips #ferie #sommerferie2018 #tipsomLondon #sustainabletravel

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle