• Tove M Taalesen

Kongelig bryllup på sengekanten


Klar for bryllup i London

En weekend i London kan neppe bli bedre enn denne. Det var kongelig bryllup, og byen var pyntet til fest.

Selv værgudene spilte på lag med blå himmel, og 25 varmegrader.

Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle giftet seg inn i den britiske kongefamilien med pomp og prakt. Det var kjærlighet i luften, amerikanske superkjendiser, aristokrater og kongelige i en herlig mix. Den nye Duchess of Sussex er en herlig blanding av Fyrstinne Grace av Monaco som også var amerikansk skuespillerinne og Prinsesse Diana, sin egen svigermor. Hun har sjarm, varme og er en stolt feminist.

Britene vet hvordan man lager bryllup, og for de hundretusenvis som tok turen til Windsor så ble det en opplevelse for livet.

Når vi reiser på tur er det viktig å kose oss på vår måte. Ekstraordinære opplevelser skjer når du skaper dine egne magiske øyeblikk. Som denne helgen blir en helg jeg aldri kommer til å glemme. Det var bryllup, det var kjærlighet og det var magi i luften. Supermann dro på trening, og jeg fikk se på bryllup uten å bli forstyrret.

Formiddagen tilbrakte jeg i en deilig hotellseng med cupcakes og champagne. Med litt forberedelser på forhånd som champagnekjøler med isbiter, cupcakes fra samme bakeri som bryllupskaken og en tidlig photoshoot for å lage noen fine bilder til Instagram var det duket for en avslappet bryllupsfeiring i den deilige hotellsengen.

Med tv-sending hele formiddagen fikk jeg med meg alle ekspertene som kommenterte gjestene, kjolene og det var ingen som stod foran meg og blokkerte utsikten til bruden. Vi kunne selvfølgelig reist til Windsor sammen med hundretusenvis av andre tilreisende denne dagen. Da ville jeg fått med meg stemningen, men jeg ville også stått i kø til toget, kø til toalettet og hadde jeg fått et glimt av bruden ville jeg vært svært heldig. Dessuten er jeg ikke like sikker på om Supermann hadde hatt en like fin formiddag som vi hadde.

Han er ikke SÅ glad i kongelig, bryllup og folkehav..

Love is in the air

TravelQueen

London har aldri vært så vakker som denne lørdagen, og ettermiddagen tilbrakte vi på et fransk brasseri i Covent Garden. Med panoramautsikt til livet satt vi hele kvelden på fortausrestauranten mens vi koste oss med rosevin og synes livet var ganske så herlig. Det var virkelig "love is in the air" i London denne kvelden med festglade mennesker.

Hemmeligheten min for vellykket ferie og ekstraordinære opplevelser er å ikke gjøre som alle andre hele tiden. Ikke stresse med å oppleve det alle mener man burde oppleve når man reiser. Denne gangen var det moro å være i London under bryllupet, og feire det på min måte med luksus i en deilig hotellseng. Selv Supermann var fornøyd med dagens treningsøkt, og kvelden ble vellykket for begge..

TravelQueen I Covent Garden

Supermann og TravelQueen

#royalwedding #meghanandharry #weddinginlondon #kanjegreisealenetilLondon #aromanticbreakinLondon #tipsomLondon #jenteturtilLondon #celebratingloveinLondon #LoveisintheairinLondon #lovestoriesinLondon #timeoutlondon #scarlettlondon #dettemåduoppleveiLondonnå

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle