• Tove M Taalesen

Hvor reiste jeg i 2017?

Jeg har hele verden som arbeidsområdet, og føler meg superheldig som kan pakke kofferten min og våkne på ny destinasjon rett som det er. Jeg blir aldri lei, men noen steder treffer hjerte mitt bedre enn andre. Noen byer reiser jeg tilbake til så ofte jeg har mulighet. Andre er på #bucketlist og blir en «once in a lifetime experience”.

I fjor reiste jeg til 19 byer eller destinasjoner, og noen besøkte jeg flere ganger. Det var et hektisk år, men jeg håper 2018 blir like spennende! Noen av stedene er langturer, men jeg har også reist litt i Norge. Jeg elsker Norge, og alt vi har å by på av mat, tradisjoner og natur.

Jeg har vært et noen flere steder som ikke er på listen her som Tinn i Telemark, Drammen og Svene. Og vet du ikke hvor Svene er, så er det på tide å ta frem kartet..

Mine destinasjoner i 2017

London (x 3)

Stockholm

København

Roma

Arpino

I love London

Lake Como

Livigno

Stelviopasset

Milano

Cannes

Milano

Antibe

Beijing

Amsterdam

Hvasser

Kristiansand

#reisetips

Ål

Åsgårdstrand

Hardangervidda

Safari i Sør Afrika

Safari i Sør Afrika

#reisetipsfor2017 #hvorskaljegreise #reisetips #bucketliste #minbucketlite #sørafrika #safariiSørAfrika #kanjegreisealenetilLondon #blomstringiAmsterdam #filmfestivalenicannes #italiansummerholiday #reiseblogger #hvorerdetvakrestsolnedgang #hvorskaljegreisepåsommerferie #slowtraveling #storbyferieiEuropa #hvasser #norsksommerferie #reismedKLM #KLM #reismedklm

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle