• Tove M Taalesen

Min bucketliste!

Heldigvis er verden full av reisemål og spennende mennesker å møte. Jeg blir ikke lei av å pakke kofferten, og reise til Gardermoen.

Det kiler like mye i magen, selv om jeg skal til et sted jeg har vært før. Det går en historie om en vakker og mørkhåret ungjente som sjarmerte min tipp-tipp oldefar - og de giftet seg også. Hun var taterjente, og det vakreste han noengang hadde sett. Jeg tror reising ligger i blodet mitt, og skjenker denne vakre jenta noen gode tanker når jeg setter blikket mot neste destinasjon.

Photo: @cyberfashioninspiration

On the #bucketlist

I fjor reiste jeg mye, og for dere som kjenner meg så er Europa og Skandinavia fortsatt på topp ti listen min.

Jo mer jeg reiser, jo mer innser jeg at Norge er fantastisk. Den deilige følelsen å lande på Gardermoen, og vite at jeg snart er hjemme.

Norge er et lite land med små forhold, men det er et vel fungerende velferdsland. Vi har vunnet i lotto vi som bor her.

Allikevel lengter jeg ut, og her er min #busketliste, helt unummerert.

Aruba, Jamaica eller Bermuda...

#Panama

#Aruba

#Ravos Rail

#Transsibirske jernbanen

#Serbia

Heller "slow living" med tog enn road trip med bil!

#Island

#Orientekspressen

#Ecuador

#Danse tango i Buenos Aires

#Nordlyset i Kirkenes

Photo: Fra Jakten på Nordlyset på NRK

#Seile gjennom Panama-kanalen

#Bade i Dødehavet

#Jordan

#Hong Kong

#Cape Town

Photo by @travel_inhershoes

#Bo i beduintelt i ørkenen

#Luftballong i Cappadocia

#Bo på et vinslott i Bordeaux

#Vandretur i Himalaya

#Interrail i Europa

Tenker på miljøet og elsker å ta toget

#bucketlist #minbucketlite #reisetips #visitjordan #vinturtilFrankrike #vandreturiHimmalaya #kanfolkover40drapåinterrail #panamakanalen #reismedklm #jordanvethvordan #hongkong #norskbloggerikina #togferie #sustainabletravel #sustainable #slowtraveling #norskbloggermedmiljøfokus #ravosrail #luksustogtur #osloblogger #reismedKLM #KLM

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle