• Tove M Taalesen

Lengter tilbake til CUBA


Sigarer på Cuba

Tenker jeg burde reise tilbake til CUBA. Kanskje danse litt salsa, spise hummer og røyke sigar mens jeg kjører en klassisk gammel bil. Menneskene på Cuba er varmen, bekymringsløse og lidenskapelige. Veldig annerledes oss nordmenn, og vi trenger en dose lidenskap, varme og galskap inn i en veldig organisert og planlagt hverdag.

Havana

Musikken, historien og arkitekturen er kjent for de fleste. Og du har helt sikkert sett de kule bilene fra 50-tallet som fortsatt brukes i gatene i Havana. Bilene er fra Cubas glanstid, da amerikanerne og resten av verden brukte Havana som en lekegrind i etterkrigsårene. Her var det kasinoer, nattklubber og alle har vel hørt om Cubas vakre gatepiker.

Klassiske biler

Jeg har ikke et lidenskapelig forhold til biler, men klassiske gamle biler bringer frem følelsen av Cuba.

I helgen skal jeg besøke Classic Car Show på Xmeetingpoint på Hellerudsletta, og la meg inspirere til å planlegge en tur tilbake til Cuba.

Passion for cars

#cuba #klassiskebiler #classiccarshow2018 #hellerudsletta #xmeetingpointpåHellerudsletta #Moxyoslox #ellenarnstad #hotellerioslo #Hvaskaljeggjøredennehelgen #Hvaskjer14apriliOslo #Hvaskjer15apriliOslo #bilmesseioslo #HvorfinnerjegdetbestehotelletnærGardermoen #MesselokalernærOslo #IndiskbryllupiOslo

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle