• Tove M Taalesen

Dette må du oppleve i London nå

London er min favoritt by nummer 1. Har besøkt byen hvert år siden jeg bodde der for 25 år siden.

Jeg reiser til London på weekend-tur, førjuls-shopping, romjulsfeiring, nyttårsaften, jentetur på våren og storby-sommerferie.

Jeg blir bare ikke lei. London har alt.

Passion og interesser endres over tid, og jeg har hatt mine turer med shopping, clubbing, afternoon tea og sightseeing.

Nå er det restaurantlivet, matopplevelser og mattrender som vekker interessen.

I looooove London

Photo @snowflakesfairy

På Instagram finner jeg nye steder, nye retter og ikke minst hva som er fint å ta bilder av. Smaken betyr selvfølgelig mye, men vi spiser like mye med øynene som munnen. Jeg følger instagrammere/influencere som @marinacomes, @londonblogger_ og @scarlettlondon og gjett om jeg blir inspirert. Et tips til deg, uansett hvor du skal reise.

Jeg følger også @timoutlondon på Facebook, de legger ut mange små filmer, og bilder som viser hva som er skjer i London akkurat nå.

I vinterferien reiste jeg til London for å teste ut flere av disse restaurantene, og jeg ble fullstendig forelsket. Denne gang var jeg i området Kensington, Mayfair og Soho. Alt i gåavstand fra hotellet jeg bodde på.

Jeg elsker å gå i gatene og virkelig kjenne på London-følelsen, og har alltid gode sko på (Louboutin er med i veska).

always keep my Louboutin with me

Èlan Cafè

Video: @adorngirl

ELAN PARK LANE

48 Park Lane Mayfair W1K 1PR

Èlan Park Lane ligger gjemt mellom alle de fasjonable hotellene i Park Lane, og er lett å finne med den karakteristiske rosa markisen over uteserveringen.

Mitt tips er å være der før ni og ta morgenkaffen din her før alle bloggerne inntar stedet. Utover dagen er det lang kø for å komme inn. Servicen på Park Lane var imponerende. Stedet var smekkfullt hele tiden, og servitørene og kjøkkenet hadde mer enn nok å gjøre. Allikevel blir vi møtt av smilende og hyggelige mennesker. Vår servitør var vennlig og imøtekommende og tok seg tid til å gi oss anbefalinger. Ikke rart bildene av dette stedet går verden rundt.

Vi spiste frokost her, og vel verdt et besøk neste gang du er i London.

ELAN BROMPTON ROAD

239 Brompton Road Knightsbridge SW3 2EP

Èlan Bromton Road finner du en kort spasertur forbi varemagasinet Harrods. Lokalet er litt større enn i Park Lane, og vi blir møtt av en bugnende kake-buffet. Inngangspartiet er full av bloggere og Instagrammere fra hele verden. Raskt og vennlig fikk vi bord rett ved rose-veggen innerst ved peisen. Hovmesteren visket til oss at dette var det mest populære bordet, og vi følte oss spesielle med en gang.

Også her ble vi møtt av superservice. Florida, vår servitør fra Hellas fortalte oss at hver dag er stedet fullt, og der er folk fra hele verden på besøk.

Vi hadde lunsj her, og testet ut den kjente "Lucky charms latte" - rett og slett deilig!

http://www.elancafe.co.uk/menu/

https://player.vimeo.com/video/251053960?autoplay=0&api=1&player_id=player_1&wmode=opaque

#marinacomes #londonblogger #scarlettlondon #london #weekendiLondon #dettemåduoppleveiLondonnå #jenteturtilLondon #timeoutlondon #visitlondon #instagramvennligerestauranter #instagrammable #luxuryrestaurantsinlondon #traveltips #reisetips #storbyferie #tipsomLondon

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle