• Tove M Taalesen

På tur med Silvia Leine i fotsporene til Munch


Er Munch en av dine favoritter, eller ønsker du å lære mer om denne fantastiske norske kunsteren?

Bli med Silvia Charlotte Leine i fotsporene til Edvard Munch. Det er to ulike turer å velge mellom, og jeg lover deg en begivenhetsrik dag. Meld deg på her

TUR 1 : tirsdag 24. april 2018, fra 08:30 til 16:00. Pris: kr 1.690,- pr. person

TUR 2: torsdag 3. mai 2018, fra 09:30 til 16:00. Pris: kr 1.290,- pr. person

I Edvard Munchs fotspor – Åsgårdstrand, april og mai 2018

Av alle de steder som Edvard Munch har bodd og virket, er det i Åsgårdstrand han har etterlatt seg mest tydelige spor. «Her har jeg malt i mer enn 30 år, mine beste bilder». Bli med og opplev Munchs hus og landskapet i Åsgårdstrand, høyst levende kulturminner og bakgrunn for sentrale bilder fra verdens kunsthistorie. Vi går i Munchs fotspor en times tid og deretter besøker vi Munchs eneste bevarte, intakte hjem. Etter lunsj drar vi tilbake til Oslo og får en guidet omvisning på Freia Chokoladefabrik av Munchs «Freiafrisen», hvor alle 12 bilder har motiv hentet fra Åsgårdstrand.

TUR 1 : tirsdag 24. april 2018, fra 08:30 til 16:00. Pris: kr 1.690,- pr. person, som inkluderer transport tur/retur Oslo Rådhus – Åsgårdstrand i meget komfortabel buss, kaffepause med Krabbelure på Munchs kafé, 1 1⁄2 times guidet vandring i Åsgårdstrand og omvisning i Munchs hus, spesial- komponert lunsj på Dal Gjestegård med filmfremvisning av «Nordlandspiken» (Munchs siste hovedmodell), og guidet omvisning av «Freiafrisen».

TUR 2: torsdag 3. mai 2018, fra 09:30 til 16:00. Pris: kr 1.290,- pr. person, som inkluderer transport tur/retur Oslo Rådhus – Åsgårdstrand i meget komfortabel buss, 1 1⁄2 times guidet vandring i Åsgårdstrand og omvisning i Munchs hus, lunsj på Munchs kafé, og guidet omvisning av «Freiafrisen»

For mer informasjon og påmelding, kontakt Northway AS ved reiseleder Silvia C. Leine eller 45 60 37 56 OBS! Kun 20 plasser! Påmelding innen 10. mars 2018 for begge turene.

#edvardmunch #påturtilåsgårdstrandmedmunch #munchmuseet #norskkunstner #kunst #edvardmunch #sivialeine #northway #Sightseeing #sightseeinginoslo #smartluxury #artist

84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle