• Tove M Taalesen

Den perfekte gaven til Supermann


Sony WH-1000XM2

Hemmeligheten bak en vellykket reise

Mange av dere spør meg hva som er hemmeligheten bak et så hektisk reise-skjema som jeg har. Det viktigste er selvfølgelig at jeg elsker å reise. Utover det sørger jeg for å drikke mye vann både før flyreisen, og i luften. Ikke undervurder effekten av vann.

På reisen over til Beijing nå i romjulen var jeg så heldig å få teste ut de nye Sony WH-1000XM2 i et samarbeid med Sony Nordic.

Best i test, og anbefalt av alle jeg har snakket med. Så jeg gledet meg som et lite barn til å teste dem ut.

Designet er elegant, fargen perfekt og den passer godt inn i resten av reise-utstyret mitt. Det er tatt hensyn til lufttrykket i kabinen, for å optimalisere støydempingen. For meg er det faktisk flyreiser før, og etter Sony. Så deilig var det med støydemping.

www.travelqueen.no

Hva skal du gi mannen i bursdagsgave?

www.travelqueen.no

Nå skal jeg dele en hemmelighet med dere. Supermann får Sony Høretelefoner i bursdagsgave i februar. Han tror ikke de kan brukes på trening, men jeg har testet det også. Det er fullt mulig å bruke de på trening og på flyreiser.

- Så Jarle, du får høretelefoner i bursdagsgave. Jeg vet du elsker musikk, og jeg vil så gjerne at du skal ha god støydemping så du ikke blir forstyrret av meg her hjemme.

(dette er selvfølgelig en test for å se om du faktisk leser blogginnleggene mine, my love)

Mine seks reise-hemmeligheter

Sony på tur til Beijing

1. Om jeg reiser SAS, så reiser jeg alltid SAS pluss eller business class. Da får jeg en fin start i sikkerhetssjekken med "fast track", tilgang til loungen, og jeg har alt inkludert på flyet.

Om jeg skal skjemme meg skikkelig bort, så reiser jeg business.

Har du forsøkt å reise med 2. Har du forsøkt å reise med kun håndbagasje? Det er så deilig å slippe å sjekke inn bagasje, og selvfølgelig er det fryd å slippe å vente ved bagasjebåndet på en koffert som aldri kommer.

3. Hydra Beauty Essence Mist, the love of my life. En mist fra Chanel som jeg dusjer ansiktet ved jevne mellomrom. det gir fukt og glød til ansiktet.

4. Jeg bestiller alltid sete C eller D. Jeg er avhengig av å sitte ved midtgangen, og får nesten panikk om jeg blir plasser ved vinduet eller midtgangen. For meg dreier det seg om friheten til å bevege meg når jeg ønsker uten å "bry" andre, og reiser meg mer enn gjerne når noen skal forbi.

5. Vær høflig og snill mot betjeningen ombord. Smil, og si takk!

6. Sony WH-1000XM2, reiser aldri uten.

I samarbeid med Sony. Les mer om Sony Høretelefoner her

Du kan også lese mer om best i test her

#sony #bestitestavhøretelefoner #businessclasspåsas #sas #wearetravellers #bursdagsgavetilmannen #hvaskaljeggiigavetilmannen #perfektgavetilmannen #SonyWH1000XM2 #beijing

146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle