• Tove M Taalesen

Trender fra Beijing 2018


www.travelqueen.no

Jeg reiser verden rundt, og er lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser. Jeg forsøker å lete opp destinasjoner som kan gi meg inspirasjon, og i romjulen reiste jeg til Kina. Jeg ønsket på egenhånd å oppleve Beijing, og utforske hva denne 40 millioners byen har å tilby en kresen norsk reiseblogger.

Topp tre trender fra Asia denne våren

Fashion & food

Mat som blir laget i samarbeid med kjente motehus og designere. Gjerne mat som blir utformet for å brande motehuset laget av kjente kokker. Maten visualiserer motehusenes produkter i matform. Dette er virkelig smakfull matkunst.

Les mer

Instagram mat

Restauranter som spesialiserer seg på mat som er bildevennlig for sosiale medier. Restaurantene har tilpasset interiøret med farger og lyssetting, for å legge tilrette for gjestene legge ut på Instagram og WeChat. Dette er en rimelig markedsføring, og en mye sterkere branding av restaurantene. Maten må smake godt, om ikke forsvinner gjestene videre til neste nyåpning.

Les mer

"Not made in China"

Alle varer som ikke er "made in China", er attraktive for det kinesiske markedet. Det er status å kjøpe varer som har opprinnelse fra Europa, eller er produsert i Europa. Dette gir store muligheter for norske designere, kunstnere og norsk produkter.

Les mer

www.travelqueen.no

Den stereotypiske kineser sykler, spiser nudler og snakker ikke engelsk. Dette er ikke virkeligheten. Beijing har en stor andel øvre middelkalasse som helt klart lar seg inspirere og fasinere av vestlig kultur. Det som som slår meg er at kinesere er trendsettere og lang fremme i forhold til fashion, matkultur, digitale medier og teknologi enn hva vi her i vesten tror. Beijing har gått forbi New York over byer med flest milliardærer. 4 av 10 byer på listen er i Kina.

www.travelqueen.no

www.travelqueen.no
www.travelqueen.no

Les mer her

#verawanginchina #designerafternoontea #afternoonteamedverawang #teainchina #Beijinghotspot #Beijingtopfive #wheretoeatinbeijing #richandfamousinbeijing #dinewithfashion #fashionandfood #fashioninfood #foodandfashion #wechatinorge #norskreisebloggerikina #norskbloggerikina #trend2018 #annonseringpåwechat #matibeijing #instamomentsinchina #norskreisebloggermedasiatisketrender #trenderfraasia

75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle