• Tove M Taalesen

AUTENTISKE ITALIA

Når jeg reiser så leter jeg etter autentiske steder å overnatte.

Luksus er en følelse.

Følelser er det menneskene som gir meg.

Hotel Il Cavalier d’Arpino ble jeg møtt av eieren som viste oss rommet med panorama utsikt utover byen og dalen. Jeg så med en gang for meg at jeg slår opp de doble vinduene om morgenen for å slippe inn den friske duften av italiensk høst.

Når jeg opplever at hotellet har lagt en ekstra innsats for at jeg skal få et behagelig opphold, da senker jeg skuldrene og nyter oppholdet.

Det er luksus for meg.

Det er verdt et besøk til Arpino for å kjenne på følelsen av å være gjest hos en ekte italiensk familie som setter service høyt. Det tar ca 1,5 time med bil fra flyplassen i Roma til Arpino, som er en middelalderby som turistene ennå ikke har funnet.

Det er vakkert, det er stille og det er helt annerledes enn hjemme.

Tre netter på Hotel Il Cavalier d’Arpino kostet 1750,-for Supermann og meg med frokost. Det er billig, og vi hadde et godt opphold.

Du bestiller på Hotel Il Cavalier d’Arpino

Eieren står i resepsjonen, søsteren har ansvaret for interiøret og bestemor i huset baker kakene som serveres til frokost. I følge Supermann de beste italienske kakene han har smakt.

Hagen som hører til hotellet er helt magisk med blomster, vannfall og en stor terrasse med loungemøbler. Jeg opplevde en utrolig fin dag på "kontoret" da jeg satt i skyggen under parasollen og jobbet med bloggen. Det er en opplevelse av luksus når man kan sitte alene med en mac på fanget, deilig italiensk kaffe på bordet, et wifi nett som fungerer og kun lyden av katten ved siden av meg som maler.

Hotellet har flere katter som elsker gjestene, og jeg elsker katter.

Gjør som meg, besøk byen før alle andre finner den. Bo på hotellet og opplev hvordan det er å bli sett som gjest.

Vertskapet her vet hvor viktig hver eneste gjest er, og strekker seg langt for å legge alle forholdene tilrette for deg.

(oppskriften på en av kakene fra bestemor kommer på bloggen senere)

Hotel Il Cavalier d’Arpino

#autentiskestederiarpino #reisetilitalia #authentic #bestplacetovisitinitaly #explorewithTQ #italiansummerholiday #HotelIlCavalierdArpino

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle