• Restaurantdronningen

@restaurantdronningen nå også i Cannes

Som gjest på Hotel Normandy hos Dag Ringestad blir man behandlet som en dronning. Han er en legende for oss som elsker mat&drikke&glamour. Han er en gentleman til fingerspissene som vet hvordan en hotellgjest skal behandles. Jeg spiser croissanter i solveggen og drikker kaffe laget med kjærlighet, og lytter til Dag som forteller skrøner historier fra fortiden. Hvem vil vel ikke sitte i Cap`dAil og høre om kjente skuespillerinner og kunstnere som danser på bordet til langt på natt..

Cannes har alt. Sol, sjø og luksus. Franskmenn vet hva service er. De har yrkesstolthet og arbeidsglede. Som HR-sjef for fem store restauranter i Oslo er målet å få alle våre gjester til å oppleve samme service som vi får i Frankrike. Her er det status å være servitør og voksne menn utfører arbeidet på en elegant måte. Hvordan kan jeg lære unge, umotiverte norsk ungdom at å servere er en kunst og håndtverk? Hvordan kan jeg forklare den gleden jeg selv føler ved å gi andre en opplevelse av å få mer enn forventet. Jeg spurte min nye venn Dag Ringestad hvordan han skaper magien på sitt hotell: alt du gjør Tove, må du gjøre med kjærlighet!

Så enkelt.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle