• Restaurantdronningen

Kunst eller te?


Min nye favoritt nå om dagen er te fra Newby. Den smaker himmelsk godt og hver eneste pose er som et lite kunstverk. Den finnes både i løsvekt, men min favoritt er teposene.

Te er vitenskap det har jeg lært etter å vært med på to masterclasser - en i London og en her i Oslo. Husk at du alltid bruker friskt vann fra springen som du koker opp. Ikke varm opp vannet mer enn en gang - da fjernes all oksygen som er i vannet og aromaen forringes. Norge er ikke øverst på listen over land som drikker te, vi ligger på 85 plass. Du trodde kanskje at Storbritannia var den største tedrikkende nasjonen, men de må se seg slått av blant annet Irland og Marokko.

Newby te selges kun på eksklusive steder rundt omkring i verden, og du kan kjøpe den på Chitra.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle