• Restaurantdronningen

Gustav Vigeland


Hvem var denne mannen som fylte Oslo med nakne kropper, Ikke bare er kroppene nakne, men det er peniser, bryster og kropper i alle former og fasonger slynget rundt hverandre i et evig kaos. På beste vestkant. Det og ta seg en spasertur blant Vigelands kunst er både spennende og interessant. Jeg tenker at den må ha vært kontroversiell den gangen den ble laget og vist frem for publikum. Den er nok ikke like provoserende i dag, da det er stor konkurranse i det kunstneriske miljøet om å provosere med sex, vold og nakne kjønnsorganer.

Parken er vakker og verdt et besøk. Mange bruker den som en gjennomgangs åre på vei til jobb eller skole. Noen har det som hage, og hagen fylles opp i hele sommerhalvåret med glade mennesker som har piknik og helt sikkert drikker både øl og bobler mens de ligger lettere henslengt bland nakne skulpturer.

Har du ikke vært der ennå, så anbefales et besøk.

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle