• Restaurantdronningen

Chitra House: dream - footprint - philosophy


Chitra ligger rett ved siden av Telenor bygget på Fornebu. Ved første øyekast ser det ut som det store, hvite og ruvende bygget skal sluke det "lille" bygget på 1000 kvm man kan leie til møter, konferanser eller bryllup. Dette må være perfekt sted og atmosfære for de store tingene i verden - som fredsmekling. Her er det design, kunst og antikviteter satt sammen i perfekte kombinasjoner. Teppene er tykke og myke - og det er en fantastisk karma i huset. I tårnet finnes et lite rom med utsikt i alle himmelretninger. Drømmen min er å sitte der og skrive bøkene mine. Loftet er gjort om til et meditasjonsrom, her kan presidenter og andre verdensledere legge seg ned for å hvile og meditere mellom all fredsmeklingen. Om du ikke føler mindfulness når du ligger rett ut på gulvet her så tror jeg aldri du vil finne det noe sted.

Stedet eies Mr. Nirmal K. Sethia som er fra India og bosatt i London og drives av Hilde Lystad. Lystad, som har flere års erfaring med byggeprosjekter og revitalisering av kjente merkevarer, har reist rundt i verden, fra Jaipur til London, fra Paris til Venezia, for å finne de rette kombinasjonene av stoff, farger, møbler og design for å kunne gjenskape essensen av Chitra. Og det er helt fantastisk.

Chitra House er beskrevet som ett fotavtrykk, en drøm og en filosofi, og er en hyllest til Chitra, Mr. Sethia?s avdøde kone. «Chitra lærte meg at det første steget mot guddommelighet er takknemlighet. Til alle de som kjente henne utstrålte hun en helt unik godhet og vennlighet, men snakket aldri om sine filantropiske gjerninger», sier Mr. Sethia.

Leter du etter det perfekte stedet for bryllupet ditt, så har Restaurantdronningen funnet det for deg.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle