• Tove M Taalesen

Afternoon tea ladies and gentlemen

Den beste lørdagen på lenge sammen med gode venner i silkekjoler, høye hæler og denne gang også med hatt på hodet. Det er ikke mange steder i Oslo du kan danse på en lørdag formiddag, men på Café Christiania er det DJ fra klokken 13 på formiddagen. Runde bord midt i restauranten pyntet med vakre blomster og sølvtøy - i alle fall noe som likner på sølv. Høye stettefat med sandwich, scones og delikate små sjokoladebiter. I glasset er det bobler, og blodet bruser av glede. Den følelsen man har når alt stemmer; musikken, menneskene og boblene som får deg til å svinge deg rundt midt på dagen. Selv om jeg absolutt ikke kan danse, tilbrakte jeg flere timer på dansegulvet med følelsen av å sveve. Det er mulig det var champagnen, men atmosfæren på Café Christiania gjør at lukker jeg øynene kunne jeg vært i Wien, Paris eller New York.

Vi hadde hele terrassen på taket for oss selv, som ekte VIPs. Egen spilleliste, gode venner og norsk sommernatt. Om det er en ting du burde prøve i sommer er å ha Afternoon tea på Christiania, spør etter konseptet "Afternoon tea ladies&gentlemen" og ta med deg dine ti beste venner. Lag litt glamour i din egen hverdag og opplev den kontinentale atmosfæren midt i Oslo - på neste generasjons teatercafé.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle